זכרתי את עצתו של דויד תורו: "פשטות, פשטות, פשטות". כיוונתי לכזו, רציתי להתרחק מכל הכבדות, המורכבות, מאוכל אובר-מתוחכם. ה-simple, ביסטרו-בר חמוד ולא מתיימר ברחבת מגדלי זיו בלב אזור ההיי-טק של רמת החי"ל, הוא מקום פשוט וטוב, שמציע תפריט אוכל ואלכוהול (כמובן!!) במחירים הוגנים מאד, שכל אחד ואחת יוכלו למצוא בו את עצמם.
הגענו בערב, הסבנו אל הבר בנוחות, עטופים אנשים נעימים ורוח קיצית נעימה לא פחות. העיצוב מינימליסטי למדי, אוורירי ופשוט (מפתיע, אה?). סקרתי את החלל סביבי והבטתי על הסובבים, האנשים מגוונים, החל מחבר'ה צעירים וכלה בשולחן שהיה מורכב ממבוגרים מדושנים שמדברים על דברים נורא חשובים. כנראה שבסופו של יום כולם מחפשים קצת פשטות.
מוחיטו טעים ועוקצני הגיע יחד עם פיג'לינג סאוור מתקתק לפתיחת הרעב שהחל להדהד בקרבי. המוזיקה הטובה ברקע השיבה לאותו הדהוד. כנפיים ברוטב צ'ילי המריאו מרב פריכות, היו טעימות ורשמו לידן "וי". עוד ראשונה טובה שלקחנו היתה סלט גבינת עזים חמה בציפוי פריך שהוגשה על מצע ירוקים, אבוקדו (בשלב הבשלות האופטימלי), עגבניות שרי ואגוזי מלך בויניגרט מאוזן, סמיך וטעים. לחמניות ביס פריכות וחמימות עזרו שם בעסק יחד עם חמאה רכה (כמתבקש) ופנכה קטנטנה שהכילה רוטב פסטו ירקרק ועצמתי, שאילץ אותנו להזמין ממנו עוד ועוד (אולי אפשר פשוט להגדיל את הצלוחית?).
גזרת העיקריות היתה מלאת בשר: שיפודי אנטרקוט ברוטב שום ושיפודי סינטה נטורל בצד צ'יפס טעים בסגנון של פעם (שעושים במקום לבד ולא מתוך שקית) וסלט ירוק רענן וטרי. מים מינרלים הרגיעו את רף האלכוהול ושטפו את הלשון לקראת העסיסיות הבשרית.
בלי מתוק הרי אי אפשר, אז שעינו להמלצות והזמנו אחת שלינקה - מצע בראוניס אגוזים, קרם ריבת חלב, קרם קפה, גנאש אספרסו ואגוזים מסוכרים וגם סופלה שוקולד חם, כי הרי מן המפורסמות שפשוט אי אפשר בלי.
הרוח התקררה קמעא ונטעה בנו דוק של תקווה לקיץ פחות דביק, יותר ממוזג ואירופאי, פשוט, רגוע ופחות עצבני. נחמד ב-Simple, הבר מתוחזק היטב ומגוון בהיצע והשירות מוקפד, חברי ומאד נעים.