בין ה-31 במאי ועד ה-2 ביוני, בין השעות 23:00-18:00, יציגו גם השנה ממיטב היקבים, המחלבות, יצרני שמני הזית, השוקלטיירים ויצרני המעדנים למיניהם ממיטב תוצרתם.
פסטיבל ביכורי יין וגבינות 2011 משלב בתוכו חוויה קולינרית הכוללת מפגשים עם שפים מובילים, סדנאות של בעלי מקצוע בולטים בתחום היין והגבינות ודיונים מרתקים על העולם הגסטרונומי בראי הקולנוע.
הפסטיבל נועד לקדם את תרבות היין בישראל בכלל ובאזור חיפה והצפון בפרט, באווירה תרבותית ייחודית לאזור הר הכרמל.
מחיר כניסה: 50 שקלים בקופות הכרטיסים בימי הפסטיבל. המוזמנים ייהנו מכוס יוקרתית לטעימות, סדנאות, הרצאות, סרטים וטעימות ללא הגבלה.