תופסים ראש בפטריוטיות ליום העצמאות !
באדיבות נעם דרקס שף מסעדת "ליליות"
לכבוד יום העצמאות קוקטיילים מפנקים וטעימים שישדרגו לכם את המנגל הקרוב...
מצרכים:
למנה אחת
ה"ברד" הכחול:
30 מ"ל (2 כפות) רום לבן
30 מ"ל (2 כפות) קירסאו כחול
15 מ"ל (1 כף) פיזאנג
20 מ"ל (כף וחצי) מי סוכר
1 עיגול אננס משומר
5-6 קוביות קרח
ה"ברד" הלבן:
30 מ"ל (2 כפות) רום לבן
30 מ"ל (2 כפות) בטידה
20 מ"ל (כף וחצי) מי סוכר
15 מ"ל (1 כף) שמנת מתוקה
1 עיגול אננס משומר
4-5 קוביות קרח
אופן הכנה:
מוזגים לכוס מדידה רום, בטידה, מי סוכר ושמנת מתוקה. מעבירים למעבד מזון את תכולת כוס המדידה, מוסיפים פרוסת אננס משומר, טוחנים, מעבירים לכלי ושומרים בצד.
באותה כוס מדידה מוזגים רום, קירסאו כחול, פיזאנג ,מי סוכר וקוביות הקרח. מעבירים למעבד המזון ומוסיפים פרוסת אננס משומר. טוחנים יחד את החומרים עד שמתקבל "ברד" כחול.
להגשה: יוצקים לכוס יין גבוהה את ה"ברד" הלבן עד למחצית הכוס, יוצקים בזהירות (ניתן להיעזר בכף) את ה"ברד" הכחול ומגישים.