לראשונה ברשתות - גלידות סורבה איטלקיות
חב' "אנג'לו" המתמחה בייצור ושיווק גלידות סורבה איטלקיות אנינות טעם, החלה לשווק לראשונה ברשתות ובמרכולים סדרת גלידות סורבה ב-8 טעמים: מנגו, מלון ואננס, אשכולית אדומה, פירות יער, לימון, פסיפלורה, תות שדה וקוקוס.
גלידות הסורבה האיטלקיות מיוצרות מפירות טבעיים איכותיים, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל, 0% שומן, כשר פרווה.
חב' "אנג'לו" מבית משפחת אנג'לו, שלפני 55 שנה החלו לייצר ולשווק במילנו שבאיטליה גלידות סורבה אנינות טעם, החלה בימים אלו לייצר ולשווק בימים אלו גם לרשתות השיווק בישראל סדרת גלידות סורבה איטלקית אמיתית ב-8 טעמים: מנגו, מלון ואננס, אשכולית אדומה, פירות יער, לימון, פסיפלורה, תות שדה וקוקוס.
גלידות הסורבה האיטלקיות מיוצרות מפירות טבעיים איכותיים, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל, 0% שומן, כשר פרווה, משווק באריזות קלקר מיוחדות השומרות על איכות המוצר עד לשעתיים מחוץ למקרר.
גלידות "אנג'לו" משווקות ברשתות הריבוע הכחול, מגה, סופר סנטר, קלאב מרקט, ג'מבו וכן בכ-30 בתי מלון ומסעדות יוקרה ברחבי הארץ.
סדרת סורבה "אנג'לו" משווקת באריזות 400 גרם.
המחיר לצרכן: בין 20-24 שקל.