פרטים אישיים
חי בזוגיות עם מיכאל גלוזמן, פרופסור לספרות באוניברסיטת תל אביב. תושב מתת.
מידע אישי כללי
נולד בעיר תל אביב. אחד מארבעת ילדיהם של רותי ומנחם קומרובסקי. בהיותו בן 11 עבר עם משפחתו מתל אביב לרמת אפעל. בוגר תיכון מקיף יהוד. את שירותו הצבאי החל כאיש צוות טנק ביחידת שריון ובתפקיד זה לחם בקרבות מלחמת לבנון הראשונה. בעקבות אירועי הטבח בסברה ושתילה סירב קומרובסקי להשלים קורס קציני שריון ועל כן הוצב בבסיס ימ"ח שריון ושירת כעובד רס"ר עד שחרורו.
לאחר שחרורו מצה"ל החל לעבוד במסעדת "החצר ביפו", כעבור מספר חודשים נסע לפריז שם למד במשך שנתיים בבית הספר הנודע לבישול- קורדון בלו. במקביל ללימודיו הקולינריים למד פילוסופיה באוניברסיטת הסורבון ועבד כאופה בקונדיטוריה. לקראת סוף לימודיו עבד כמתמחה במסעדת שף בדרום צרפת.
ניסיון בעבודה
לאחר שסיים את לימודיו בקורדון בלו שב קומרובסקי לישראל והחל בהפעלת שירותי קייטרינג. ב-1989 עברו קומרובסקי ובן זוגו מיכאל גלוזמן לסן פרנסיסקו, ארה"ב, בעקבות לימודיו של גלוזמן באוניברסיטת ברקלי. מאחר ובאותה עת זוגיות בין גברים לא קיבלה הכרה על ידי שלטונות ההגירה, על מנת שיוכל לשהות ולעבוד במדינה, נישא קומרובסקי לבחורה אמריקאית בנישואים פיקטיביים.
ב-1994 שב עם בן זוגו לישראל והתמקם בישוב כליל בגליל. כעבור שנה החליט להתמקצע כאופה לחם ועל כן נסע לסן פרנסיסקו ופריז ועבד כמתמחה במאפיות לחם מקומיות. ב-1996 פתחו קומרובסקי ושותפו אילן רום את מאפיית לחם ארז, אשר הציעה לקונים כיכרות לחם שאור איכותי באפייה ידנית ובמגוון טעמים. מאפיית לחם ארז זכתה תוך זמן קצר להצלחה מרשימה וכן לתשומת לב תקשורתית רבה. כיום ניתן בהחלט לומר כי חזון הלחם האיכותי של קומרובסקי חולל מהפכה של ממש, בסופה פועלות מאפיות לחם בוטיקיות ורשתות לחם מתמחות, כמעט בכל עיר בישראל.
ב-1997 פתח קומרובסקי מסעדה בצמוד למאפיה, אשר התאפיינה במטבח פיוז'ן קליפורני. בשנים לאחר מכן הפכו קומרובסקי ושותפו רום את לחם ארז לרשת חנויות לחם ובתי קפה ארצית, בת 19 סניפים. ב-2003 בעקבות קשיים כלכליים אליהם נקלעה הרשת, מכרו קומרובסקי ורום 60% ממניות הרשת לאיש העסקים גיורא נפתלי ופרופ' חיים בן שחר. לאחר השלמת העסקה החלה הרשת לפעול במודל זכיינות ומספר הסניפים גדל, אך לא הביא את החברה ליציבות כלכלית באותה עת פרש קומרובסקי ממעורבות פעיל בניהול הרשת, אך עדיין העניק לה שירותי ייעוץ קולינרי וכן החזיק 20% ממניות החברה. ב-2008 מכר קומרובסקי את יתרת אחזקותיו ברשת לחם ארז וסיים את מעורבותו בפעילותה.
ב-2006 העתיקו קומרובסקי ובן זוגו את מגוריהם לישוב מתת בגליל. בשנים לאחר מכן החל קומרובסקי לעסוק בעריכת סדנאות בישול ואפייה בביתו. במקביל מפעיל שירות קייטרינג יוקרתי, בשותפות עם השף חנן עזרן.
קריירה תקשורתית
ב-1996 החל קומרובסקי בפרסום טור אוכל אישי במקומון התל אביבי "העיר". בשנים לאחר מכן פרסם טורים ומתכונים בעיתונים ואתרי תוכן רבים. ב-2008 החל להגיש תוכנית בישול בערוץ 10 בשם "בישול גלילי". ב-2018 הצטרף קומרובסקי לפאנל השופטים בתוכנית ריאליטי הבישול "משחקי השף קונדיטור", בשידורי רשת.
פרסם למעלה מ-7 ספרי בישול ואפייה.