יקבי רמת הגולן והשף חיים כהן יוצאים בשיתוף פעולה ייחודי, ועורכים חגיגת אוכל ויין, שתתקיים במסעדת דיקסי בין התאריכים 17.11 ועד 1.12.
לצורך שיתוף הפעולה, השף חיים כהן והשף דן קרטלה יבשלו יחד במסעדת הדיקסי ויהיה אמונים על הרכבת תפריט מיוחד לאירוע זה וכולל מנות מיוחדות, אשר המכנה המשותף להן הינו שימוש ביין משובח.
בנוסף, יוקם במתחם דיקסי בר יין, אשר יציע לבאים מבחר טעימות יין - ללא תשלום. לצד זאת, כחלק מהחגיגה, לראשונה(!) יוצעו לסועדים יינות נדירים ויוצאי דופן למזיגה בכוסות (בלי צורך לרכוש את הבקבוק היקר כולו).
כמו-כן, כל אורח המעוניין לרכוש בקבוקי יין יוכל ליהנות ממחירים אטרקטיביים ומשירות אישי של שליחות עד הבית.
לדברי שלומי אילון, סמנכ"ל שיווק ומכירות ביקבי רמת הגולן: "כיקב, המוביל את תרבות היין בישראל, חשוב לנו ליזום מגוון רחב של אירועים מגוונים וייחודיים, דוגמת חגיגת האוכל והיין. החיבור עם חיים כהן, מותג עילית בתרבות הקולינרית בישראל, הינו חיבור טבעי ומתבקש, המעניק חוויה מנצחת עבור הלקוח. דווקא עכשיו, אנו מזמינים את הקהל הרחב לקחת חלק בחוויה הגסטרונומית וליהנות מאוכל טוב ויין משובח".
בהתייחסו לשיתוף הפעולה אומר השף חיים כהן: "לאחר שש שנים של הפסקה, אני חוזר לאהבתי הישנה - בישול במטבח לציבור הרחב. אני שמח להיות שותף של יקבי רמת הגולן בפרויקט ייחודי זה, הן בשל האתגר שהוא מציב בפני בהכנת סדרת מנות מרתקות המבוססות על יין והן בשל האפשרות של ציבור הסועדים ליהנות ממגוון רחב יותר של יינות איכותיים ולהיחשף ליינות נדירים, שאינם נכללים בתפריט הקבוע שלנו, והכל במחירים נוחים".
אודות דיקסי
דיקסי גריל בר הפכה זה מכבר למוסד תל-אביבי ובית לקהל רחב ומגוון. דיקסי נפתחה ב-1993 כסטייק האוס אמריקני, ובמשך השנים נודע שמה בשל איכות ללא פשרות, שרות מקצועי ואוכל מעולה. דיקסי מגישה תפריטים המשתנים לאורך שעות היום לצד תפריט יינות ובר אלכוהול וקוקטיילים עשיר ביותר, פרי של ידע וניסיון רב שנים. יגאל אלון 120, בית קליפורניה.
אודות יקבי רמת הגולן
יקבי רמת הגולן נוסדו ב-1983, מאז ומעולם נחשבו כחוד החנית של תעשיית היין האיכותי בישראל וכמובילים את תרבות היין האיכותי בישראל. היקב מייצר יינות שולחניים איכותיים מכ-20 זני ענבים, תחת הסדרות ירדן, גמלא וגולן.