|
שאול בן אדרת [צילום: יח"צ] |
|
|
שאול בן אדרת / Shaul Ben-Aderet |
שף ישראלי |
שף ישראלי. בשנת 1991 פתח את מסעדת "קימל" - מסעדת מעדנים כפרית ששוכנת מול כלבו שלום בתל אביב, שמגישה מטבח צרפתי כפרי.
במרץ 2010 נפתחה "קימל בגלבוע" – ביסטרו כפרי עם נוף המשקיף אל עמק יזרעאל.
בינואר 2011 פתח את מסעדת "התרנגול הכחול" - מטבח עונתי עם בר גדול, בקניון G שבלב מתחם צמרת. |
|
|
לקבלת רשימות חדשות בנושא לדוא"ל שלך: |
|
|
שאול בן אדרת / Shaul Ben-Aderet |
|
ארוחה כיד המלך
גם בחלוף השנים הרבות, מאז שהגיחה לאוויר העולם, שומרת מסעדת "התרנגול הכחול" על איכות קולינרית
30/01/2019 |
ראובן לייב
|
|
שנה של סיכון קולינרי
השנה האזרחית, החולפת עכשיו, לא היטיבה במיוחד עם המסעדנות הישראלית. יותר ויותר מסעדות מובילות נסגרו, ובמקומן נפתחו מסעדות קטנות. עם זאת הייתה בה עדנה למסעדות הכשרות ולמסעדות הטבעוניות
25/12/2016 |
ראובן לייב
|
|
יוון - IN ; טורקיה - OUT
את המהפך הגדול מחוללת לא רק אזהרת המסע של המטה ללוחמה בטרור, אלא גם עובדת הקשרים התיירותיים ההדוקים שנרקמים בימים אלה בין ישראל ליוון
29/03/2016 |
ראובן לייב
|
|
פרפקציוניזם קולינרי לשמו
התאבדותו של גדול השפים בעולם בגלל מתח נפשי מעידה כי שלמות גסטרונומית היא משאת-נפשו הטבעית של כל שף המבקש להצליח. עדות לכך עשויים לשמש לפחות שלושה שפים ישראלים דגולים, הידועים כאורים-ותומים גסטרונומיים
03/02/2016 |
ראובן לייב
|
|
מעידה קולינרית
מסעדת "מיסטר ומיסיס לי" האסיאתית הנחילה לנו ממש אכזבה ונחשפה לעינינו כברווז מדדה, שמשום מה איננו מצליח להדביק את שלוש אחיותיו הקולינריות, המוצלחות באמת, של שף הצמרת שאול בן אדרת
25/10/2015 |
ראובן לייב
|
|
פנים חדשות לקולינריה הישראלית
השנה החולפת חוללה מהפך בלא מעט מהמסעדות היהודיות בארץ, ובמקום גפילטע-פיש או חמין שהן נהגו להגיש בעבר, הן מגישות, בכורח השעה, אוכל איטלקי או סיני. וחוץ מזה, מרקיז, מחיריהן זינקו לשחקים ואפשרו רק לגרגרנים ליהנות מאוכל הגורמה בהן
27/09/2015 |
ראובן לייב
|
|
לגסטרונומים בלבד
מסעדת "התרנגול הכחול" מוכיחה את עצמה בתפריט של גורמה ובריאות. הפעם דגמנו את ארוחת הערב המיתולוגית שלה ולא התאכזבנו
09/03/2015 |
ראובן לייב
|
|
קולינריה כפרית
במסעדת הדרכים "קימל בגלבוע", במעלה כביש התענכים שבעמק, מוצעת לסועדים עסקית טעימה, בניצוחו של השף שאול בן אדרת
16/09/2014 |
ראובן לייב
|
|
מלוא נקודות הסולם הקולינרי
מסעדת "התרנגול הכחול" ממשיכה להתעלות על עצמה בזכות מעדניה הטעימים ושופעי הבריאות, שלא הצלחנו למצוא להם מתחרה
25/06/2014 |
ראובן לייב
|
|
יושק ספר המתכונים הטלוויזיוני הראשון
מיקי שמו, עומר מילר, אביב משה, מיכל אנסקי ושאר כוכבי ערוץ האוכל מבשלים לצדכם במטבח הביתי * ימי ראשון-חמישי, החל מה-30 במרס בשעה 12:00
19/03/2014 |
יפעת גדות
|
|
"התרנגול הכחול" - מופת קולינרי
עם יד על הלב צריך להודות שקשה, מן הסתם, למצוא במדינה מסעדה באותה הרמה שהגיעה אליה מסעדתו המיתולוגית של השף שאול בן אדרת בצהרי יום שישי
11/03/2014 |
ראובן לייב
|
|
המסעדה המובחרת: "התרנגול הכחול"
עם סיומה של השנה האזרחית החולפת הגיעה העת לבחור בה מבין כל המסעדות האחרות שפקדנו במרוצתה, באשר היא עלתה על כולן והשיגה את הציון הקולינרי הגבוה ביותר ברמת האוכל שלה, כמו גם בשירות המוגש בה, בעיצוב המושלם ובאווירה המיוחדת השורה בין כתליה
01/01/2014 |
ראובן לייב
|
|
קוקוריקולינריה לשמה
נפשנו יוצאת ל"תרנגול הכחול" - מסעדה תל אביבית מומלצת בכל פה, במיוחד בשל "העסקית המפנקת" שלה, המוגשת מדי צהרי יום שישי
06/10/2013 |
ראובן לייב
|
|
קולינריה הראויה לפרס ישראל
אין כמו שאול בן אדרת, שף לדוגמה ובעליה של מסעדת "התרנגול הכחול" בצפון תל אביב, הראוי לזכות בפרס הנכסף, בזכות יצירות המופת שהוא מצליח לרקוח בידיו הברוכות
16/05/2013 |
ראובן לייב
|
|
חגיגה קולינרית בלתי נשכחת
קבלת השבת של מסעדת "התרנגול הכחול" היא עסקה משתלמת לבטן ולכיס כאחד. זו כוללת שלוש מנות דשנות ומשובחות עם טעם של עוד
20/12/2012 |
ראובן לייב
|
|
שלוש המסעדות המובחרות מכולן
מחפשים גורמה? אנחנו מצאנו אותו בשלוש מסעדות תל אביביות נבחרות: "רפאל", "התרנגול הכחול" ו"קפה נואר" * לכו אליהן ומובטח לכם שלא תתאכזבו * ההיצע עשיר ועל-אף שהמדובר במסעדות צמרת - המחיר אינו נוסק לשמיים
19/09/2012 |
ראובן לייב
|
|
קבלת שבת קולינרית
תפריט העסקית המפנקת של יום שישי בצהריים ב"תרנגול הכחול" הוא גורמה מגוון ובריא, שקשה למצוא לו מתחרה בשוק המסעדות הרווי של תל אביב
24/06/2012 |
ראובן לייב
|
|
מבשלים 2012 - (ת)ארוחת מלכים
תערוכת הבישול והאפייה הגדולה לקהל ה foodies החדשנית והחווייתית בישראל תיערך בגני התערוכה, ב-22-24 במאי. 70 יצרנים ויבואנים של אוכל, גאדג'טים, ומוצרי מטבח יהפכו את חלל התערוכה ללונה-פארק קולינארי
09/05/2012 |
תקשורת לירון
|
|
חגיגת מטעמים
תפריט העסקית, המוגש מדי יום שישי בצהריים במסעדת "התרנגול הכחול" בתל אביב, הוא קבלת-שבת קולינארית מפנקת, שאין לה אח ורע לכמות ולאיכות בשוק ההסעדה הישראלי
28/03/2012 |
ראובן לייב
|
|
קוקוריקולינריה
התרנגול הכחול, שהתגלה בחלומו של מסעדן הצמרת התל אביבי, שאול בן אדרת, הפך מחלום למציאות של ממש בדמותה של מסעדה גסטרונומית מעולה הנושאת את שמו והמציעה לסועדיה תפריט מגוון ומפנק במחירים השווים לכל נפש
23/01/2012 |
ראובן לייב
|
|