את "שניצל'ס השף", מזללת השניצלים הכשרה ברחוב אלנבי, אני מכירה כבר שנים. לא פעם בשעה 5 לפנות בוקר לאחר יציאות ליליות הייתי מוצאת את עצמי עומדת בתור לסנדביץ' האגדי שלהם (ג'בטה עם פירה מעולה, בצל מטוגן, בשר ושאר ירקות). ביום חורפי קריר, ולאחר שיטוטים ארוכים שכללו קניות באלנבי, הנחלה והשוק, החליט בעלי היקר שאם לא אוכלים ועכשיו אנחנו מתגרשים, ועוד היום! הוא מקבל את הילדה ואני את האוטו שהפסיק להתניע לפני שבוע. כפי שאתם מבינים, לא הייתה ברירה אלא לשים פעמינו לשניצ'לס המוכר והאהוב, והפעם בשביל קצת יותר מסנדביץ'. אני עם האוטו הזה לא נשארת.