|
[צילום: באדיבות מלון קראון פלזה אילת]
|
|
|
|
|
הפירמידה המקורית שנבנתה בעמל רב במצרים הועתקה למלון קראון פלזה אילת ובנייתה נמשכה 17 שעות סביב השעון.
השף ניר אבוטבול הידוע כאדם יצירתי המחפש ריגושים קולינאריים מיוחדים בכל הזדמנות, בחר להכין בפסח את "פירמידת המצות" הכי גדולה בעולם.
המצרכים שנדרשו לבנות את פירמידת הענק ממצות שרוחב הבסיס שלה 1.5 מ' X 1.5 מ' וגובהה 2.5 מ': 60 ק"ג מצות, 200 ביצים, 35 ק"ג קמח מצה, 16 ק"ג סוכר, 25 ק"ג מרגרינה, 10 ק"ג שוקולד מריר.
עלות הפירמידה 7,000 ש"ח.