בחודש יוני הקרוב ייפתח רשמית מלון הבוטיק, "אלגרה" השוכן במבנה היסוטרי בשכונת עין כרם, בירושלים. המלון בן שלוש קומות, שופץ בהשקעה של כ-6 מיליון שקלים כולל 7 סוויטות.
היזמים של המלון הם ישי מלכה (38), איש שיווק ופרסום וגדי דלמן (40), אדריכל, שמשרדו "לבן אדריכלים" תכנן ועיצב את המלון.
כל סוויטה במלון שונה מרעותה, ומאובזרת באמבטית שיש, במיטה גדולה שעוצבה במיוחד בהתאם לנישות האבן המקוריות, בטלוויזיית LCD, במערכת סאונד מתקדמת, במיני בר מאובזר, במכונת קפה ובספרייה עם מבחר ספרי אומנות.
המלון מוקף בבוסתן ובו פינות ישיבה, בריכת שכשוך, סאונה רטובה, מפלים קטנים, פינת טיפולים, בר פתוח ומשטחי שיזוף על גג המלון.
מגג המלון המשתרע על פני 140 מ"ר אפשר ליהנות מנוף עין כרם טיפוסי של כנסיות ובתי האבן העתיקים בשכונה. הבוסתן השרוע על פני חצי דונם המשלב צמחי תבלין, עצי פרי וצמחיה ישראלית עשירה, היוצרת פינות אישיות ואינטימיות.
בחלל המרכזי של המלון, נמצאת מסעדת המלון Alegra's Kitchen, בה מוגשות הארוחות מעשה ידי השף ירון וינקלר. מדי ערב מוצעת לאורחי המלון חוויה קולינארית מיוחדת ואינטימית, סעודה אשר נוצרת ומוגשת אל מול הסועדים תוך שיחה קולחת ושיתוף בסודות המקצוע. בתפריט ארוחות גורמה בניחוח מקומי בקונספט משתנה על-פי עונות השנה, המשקפות את הרי יהודה, עין כרם ורוח המקום עם מיטב התוצרת בשווקים המקומיים ובבוסתן. בארוחה משולבים יינות מובחרים הנבחרים בקפידה ע"י השף והצוות.
במלון מוצגות תערוכות מתחלפות, ונעשים שיתופי פעולה עם גלריות ואנשי אמנות, כשעל הייעוץ האמנותי אחראי האמן והאוצר ליאב מזרחי. היזמים של המלון בחרו לשתף פעולה עם חברת קופלנד שמעניקה שירותי שיווקי למלונות בוטיק.