רשת מסעדות קפולסקי מציגה בימים אלה את התפריט החדש שלה לשנת 2004 בכל סניפי הרשת. במסגרת ההשקה מציעה קפולסקי מנות חדשות, אפיית לחם טרי בסניפים, כריכים חדשים, ארוחות בוקר משודרגות, סלטים עשירים אשר עברו תיבול ייחודי, "נגיעות" בפסטות, ארוחות עסקיות ומעבר לקרם קפה איכותי ולקינוחים המוצעים במנות אישיות על פלטות מיוחדות.
בפיתוח התפריט החדש השקיעה קפולסקי 150,000 ש"ח.
מהנהלת הרשת נמסר, כי "תפריט 2003 הותאם במיוחד לסועד בגודל המנה, במחיר ובעיצוב, ומציע ארוחות עשירות ומגוונת ברמות מחירים שהיו נהוגות עד כה ברשת. כיום, כל לקוח בקפולסקי יוכל לבחור מנה אישית שתקלע לטעמו האישי וליהנות ממחירים אחידים ונוחים בכל סניפי הרשת".
על הצד הקולינרי של תפריט 2003, אחראי שף הרשת, זיו שוורץ (32) אשר פיתח את התפריט החדש במשך כשמונה חודשים. שוורץ, לשעבר שף הבית של מסעדת הטאבון בנמל יפו, התמחה בארץ ובחו"ל (צרפת, ספרד, ארה"ב ואוסטרליה).
בין המנות המיוחדות בתפריט 2003 כריכים בטעמים חדשים עם טפנד זיתים, ממרח פלפלים ולימונים כבושים. סלטים המשלבים ירוקות קלויים, חצילים, בטטות ופלפלים. פסטות עם "נגיעות" ישראליות המוצעות במנות אישיות, זיתים שחורים ותיבול רענן.
בתחום הדגים מציע התפריט מנות אישיות במחירים אטרקטיביים וטעמים ים תיכוניים. בין המנות המומלצות - סלמון בציפוי אגוזים.
בקינוחים מציעה קפולסקי מנות אישיות המוצעות על פלטה ממנה ניתן להתרשם ולבחור את המנה המבוקשת. הקינוחים בטעמים חדשים לצד העוגות הקלאסיות. בין המנות המומלצות - פחזניות ברוטב תות.
גם ארוחת הבוקר הקלאסית של קפולסקי עברה רענון ומוצעת בפלטה אישית הכוללת שתי ביצים (חביתה, ביצת עין או מקושקשת), סלט ירקות מתובל, זיתים, גבינות ומטבלים (טחינה ירוקה), לחם הבית, מיץ תפוזים או לימונדה.