|
סדרה חדשה [צילום: מוטי פישביין]
|
|
|
|
|
חברת פסטה נונה השיקה סדרה חדשה של מוצרי רביולי וניוקי. מוצרי הרביולי והניוקי מיוצרים בפס ייצור חדש שנרכש באיטליה בהשקעה של שישה מיליון שקלים.
סדרת הרביולי החדשה כוללת: רביולי במילוי גבינות פרמזן וריקוטה, רביולי במילוי בטטה, רביולי במילוי תרד וגבינת ריקוטה, רביולי במילוי פטריות וגבינת פרמזן, רביולי במילוי גבינה במיוחד לילדים, רביולי במילוי גבינת עזים, ניוקי תפוח אדמה.
מוצרי הרביולי משווקים באריזה שפותחה במיוחד ומאפשרת שמירה על איכות המרכיבים הטבעיים, אורך חיי מדף ארוכים יותר, פונקציונליות במקרר, שומרת על צורת המוצר העדין עם פחות בצק ויותר מילוי.
מחיר המוצר לצרכן: רביולי במילוי גבינות פרמזן וריקוטה, רביולי במילוי בטטה, רביולי במילוי תרד וגבינת ריקוטה, רביולי במילוי פטריות וגבינת פרמזן, רביולי במילוי גבינה במיוחד לילדים - 25.64 שקלים, ל-400 גרם. זמן הכנה: שתי דקות במים רותחים מומלחים.
רביולי במילוי גבינת עזים: 27.27 שקלים, ל-400 גרם וניוקי תפוח אדמה: 23.60 שקלים, ל-400 גרם.