חברת "יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות מקיבוץ יחיעם (בבעלות מלאה של קיבוץ יחיעם), קיבלה בפעם הנוספת את אישור ה-USDA, משרד החקלאות האמריקאי, הנחשב לתו התקן המחמיר ביותר בעולם בתחום ייצור הבשר. האישור התקבל לאחר ביקורת יסודית וקפדנית של משלחת מומחים אמריקאים, בשיתוף משרד החקלאות הישראלי.
לדברי יוחאי נאמן מנכ"ל "יחיעם", כ-20% מתוצרתה של יחיעם מיוצאים לשוק האמריקאי והאירופאי ומהווים חלק משמעותי בפעילותה. החברה עושה מאמצים מתמשכים לעמוד בסטנדרט האיכות והטכנולוגיה הנדרש על-ידי משרד החקלאות הישראלי וראשות המזון האמריקאית, על מנת לשווק את מוצריה לשוק האמריקאי.
לדבריו, עד לסוף השנה צופה החברה גידול של כ-15% בהיקף סך המכירות, הן לשוק המקומי והן לשווקים בחו"ל, בהם נחשבת "יחיעם" למובילה בתחומה, במיוחד בארה"ב וצרפת.