רשת "קאנאפ'ס" מרחיבה את פעילותה ומשיקה בימים אלה שירות קייטרינג לאירועים. "קאנאפ'ס קייטרינג" מציע קונספט אירוח חדשני וחסכוני, שכן אינו כרוך בשינוע מטבח חם וצוות עובדים.
השירות מיועד לכל המגזרים - הציבורי, העסקי והפרטי. לצורך השירות החדש הקימה החברה בצמוד למשרדיה במתחם הבורסה ברמת-גן מרכז לוגיסטי ומפעל קונדיטוריה בהשקעה של כ-2 מיליון שקלים.
התפריט של "קאנאפ'ס קייטרינג" מבוסס על פינגר פוד איכותי, תפור למידות המזמין, וכשר בהשגחת רבנות רמת-גן. הוא כולל היצע מורחב של קאנאפ'סים - כריכוני גורמה פתוחים - על בסיס חלבי או בשרי, פרווה ודגים ולצידם פלטות עשירות של פירות וירקות, סלטים, מגוון פסטות, קישים אישיים ומבחר פטיפורים לקינוח. בר עשיר של משקאות קלים ואלכוהוליים ועמדת אספרסו בר משלימים את חוויית האירוח.
האוכל מוכן במטבח "קאנאפ'ס" ממש סמוך לקיום האירוע ומוגש לאורחים בכלים איכותיים בעיצוב דקורטיבי - חד-פעמיים או רב-פעמיים בהתאם לצורך. לאירוח קוקטייל עומדים לרשות המזמין צוות מלצרים מנוסה, מזנוני הגשה וריהוט אלטרנטיבי בכל היקף שנדרש. "קאנאפ'ס קייטרינג" פעיל בכל רחבי הארץ וערוך לספק שירות גם בתנאי שדה.
ארז תורג'מן, השף ומנכ"ל הרשת: "בעת הזו, שבה כל הוצאה כספית נבחנת בשבע עיניים, 'קאנאפ'ס קייטרינג' הוא הכתובת הטובה ביותר לאירוע מרשים אך לא יקר. מסיבה זו הוא פתרון מושלם לחברות וארגונים שנדרשים כיום לקיצוץ דרסטי בהוצאות".
"קאנאפ'ס" היא רשת משלוחי הפאסט-גוד הראשונה בישראל, המתמחה בהכנה ובמשלוח של כריכוני גורמה פתוחים (קאנאפ'ס בצרפתית) המספקים אלטרנטיבה לארוחה מהירה, איכותית וקלה לארוחה לאנשים עסוקים וגם כיבוד אסתטי, זמין ולא מלכלך בישיבות ובכנסים. לבסיס הקאנאפ'ס משמשים שלושה סוגי לחמים פרי פיתוח בלעדי של הרשת, שמבטיח להם תוחלת טריות ארוכה אף יותר מ-24 שעות לאחר הפריסה.
הרשת, שהוקמה לפני פחות משנה, מונה שני סניפים במתחם הבורסה ברמת-גן, ובקרוב יצטרפו אליהם עוד חמש נקודות מכירה נוספות בפריסה ארצית, בלב מרכזי עסקים ותעסוקה. למרות גילה הצעיר כבר ביססה לעצמה הרשת חוג לקוחות רחב מאזור רמת-גן ותל אביב, שעמם נמנים שגרירויות קניה ואוסטריה, הנהלת קלאב הוטל, הנהלת פילסברי, הנהלת בנק לאומי ורשת האופנה ג'אמפ.
מאחורי הרשת עומדת קבוצת אנשי עסקים ובראשם השף והמנכ"ל ארז תורג'מן.