לראשונה !!! גבינה ישראלית מקבלת מדליית זהב ממכון האיכות האמריקני.
גבינת "פטה פיראוס" של תנובה גברה על המתחרות מכל העולם בקריטריונים של טעם, עיצוב ופונקציונליות.
המכון האמריקני לבישול, שלוחה של המכון הבינלאומי לאיכות, העניק לראשונה מדליית זהב לגבינת 'פטה פיראוס' של תנובה המיוצרת מחלב כבשים.
לדברי שייקה דרורי, מנכ"ל אגודת הנוקדים, זו הפעם הראשונה שגבינה ישראלית מקבלת מדלייה. מבחינתנו זהו אות הכרה בינלאומי לאיכות ולטעם של גבינות הצאן בישראל.
גבינת 'פטה פיראוס' של תנובה, החברה המובילה בישראל בתחום ייצור ושיווק הגבינות, זכתה בתעודת הצטיינות בשפוט של שפים מקצועיים שבחנו את המוצר כנגד מתחרים עפ"י הקריטריונים- טעם, עיצוב, פונקציונליות, ומראה.
גבינת 'פטה פיראוס' של תנובה מיוצרת מ- 100% חלב כבשים המקנה לה מרקם רך וטעם מעודן.
צוין, כי המכון האמריקני לבישול הוא ארגון בלתי תלוי המוכר על-ידי הצרכנים כאובייקטיבי ומעניק תעודות הצטיינות למאות מוצרים ברחבי ארה"ב.