במהלך חודשי הקיץ יולי ואוגוסט, ייערכו 4 ארועים רב-תרבותיים סביב בריכת מלון דן אכדיה. אחת לשבועיים, בימי רביעי החל מ-9 ביולי, יגיע למלון דוח'ול ספאדי, שף ובעלים מסעדת דיאנא ויחד עם השף אריק פורת וצוות המטבח יכינו במקום את ארוחת הערב. הארוחה תוגש בצורת מזנונים אשר יכללו עשרות סוגי מנות ראשונות, מנות עיקריות בשריות, תוספות חמות וקרות ומזנון קינוחים עשיר. בשלב הראשון של הערב, עוד לפני תחילת הארוחה, יוגשו מתאבנים קרים וחמים, ביניהם טרטר טלה, גרגירי חומוס חמים ועוד - כשברקע תנגן להקת "סולטנה". בין המנות ייערך מופע של רקדנית בטן.